Darujte nam del dohodnine

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Velesovo Vas vabimo, da del dohodnine, ki bi ga od vas sicer vzela država, namenite prav nam, gasilcem. 

V Zakonu o dohodnini, ki se je začel uporabljati s 1. 1. 2007 je opredeljena namenitev dela dohodnine za donacije. Zavezanci lahko namenijo del svoje dohodnine (do 0,5%) tudi našemu gasilskemu društvu PGD Velesovo.

Izkoristite možnost in namenite 0,5% svoje dohodnine nam, gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Velesovo in z Vašo pomočjo bomo lahko še bolje skrbeli za Vašo varnost.

Davčna številka Prostovoljnega gasilskega društva Velesovo

92471226

Donacija NE vpliva na višino vaše dohodnine (torej s tem nimate nobenih dodatnih stroškov) v primeru, da se NE boste odločili komu jo boste namenili le ta ostane v proračunu Republike Slovenije. 

KAKO NAS TOREJ LAHKO PODPRETE?

1. Izpolnite obrazec, ki senahaja na dnu te strani tako da vpišete svoje podatke, prenesete PDF dokument ga natisnite in podpišete, nato pa odnesite ali pošljite na svoj finančni urad. Lahko pa ga izpolnjenega in podpisanega prinesete tudi nam in ga mi nato pošljemo namesto vas.

ALI

2. Prenesete obrazec na naši spletni strani vpišete svoje podatke in delež dohodnine (od 0,1 do 0,5 procenta), ga natisnite in podpišete, nato pa odnesiete ali pošljite na svoj finančni urad. Lahko pa ga izpolnjenega in podpisanega prinesete nam in ga mi nato pošljemo namesto vas.

ALI

3. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki. Za to potrebujete dostop do portala eDavki z digitalnim potrdilom.
(Dokumenti > Nov dokument > Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, kamor vpišete našo davčno številko 92471226 in delež – 0,5)

Za vašo odločitev, namenitev donacije našemu društvu, se vam iskreno zahvaljujemo in Vas pozdravljamo z gasilskim pozdravom: »NA POMOČ«!